Apartman Blue Danube nalazi se na izvanredenoj lokaciji u neposrednoj blizini Dunavskoj keja u Beogradu kod Hotela Jugoslavija. Smeštaj je klimatizovan, opremljen kvalitetnim i modernim nameštajem i poseduje sve neophodne sadržaje,besplatan wi-fi, prijatan ambijent, udobnost i izuzetnu čistoću. Domaćini su veoma ljubazni, fleksibilni, profesionalni i dostupni gostima 24 sata. U našoj ulici je besplatan javni parking i svi sadržaji rade 24 sata, restorani brze hrane, supermarketi, apoteke..

Na par koraka od apartmana je prelepo šetalište, bogata ponuda renomiranih restorana i splavova, dečijih igrališta, terena za sport, otvorenih teretana i biciklističkih staza duž celog šetališta. Moguće je iznajmiti bicikl uz doplatu. Takodje, u blizini se nalazi TC Ušće, Muzej savremene umetnosti i Beogradska arena..Posebna preporuka je pogled sa reke, vožnja turističkih brodićem obilazak Beograda. Na par kilometara nalaze se mesta koja najbolje oslikavaju prošlost grada (Kalemegdanska trvrdjava, Skadarlija, Zoo vrt)

Učinite vaš odmor nezaboravnim i uživajte boraveći u našem apartmanu i našem gradu Beogradu.


BLUЕ DАNUBE АPARTMENT

BLUЕ DАNUBE АPARTMENT je klimatizovan, opremljen kvalitetnim i modernim nameštajem i poseduje sve neophodne sadržaje, besplatan wi-fi, prijatan ambijent, udobnost i izuzetnu čistoću. Domaćini...