Apartman TIVA K-21 nalazi se u Hotelskom kompleksu Milmari resort u vikend naselju na Kopaoniku, udaljen od centra skijališta oko 5,5 km, a od žičare „Sunčana dolina“ oko 3km. 

U sklopu hotelskog kompleksa gostima apartmana su dostupni sledeći sadržaji: recepcija, garažno mesto u okviru cene najma apartmana, ski bus od objekta do centra skijališta kojisedodatnoplaća, besplatna igraonica za decu. Ski servis za rentiranje opreme sa 20% popusta, besplatna skijašnica, otvoreni i zatvoreni bazeni, Spa i wellness centar. Gosti apartmana ostvaruju popust od 45% za korišćenje bazena, Spa i wellness centra. Restoran u sklopu hotela nudi a la carte i pansionske obroke, u blizini postoje kafići i marketi. Pušenje u apartmanu nije dozvoljeno,kao ni u celom objektu. Uvođenje kućnih ljubimaca u apartman nije dozvoljeno . Ulaz u apartman je u vremenu od 14h do 22h, a izlazak do 10h. Najbliži aerodrom je Konstantin Veliki u Nišu. Apartman se izdaje na bazi najma, cena po dogovoru u zavisnosti od sezone i broja korisnika.

Apartman je dostupan i za imaoce VAUČERA Ministarstva turizma.

Očekujemo vas.

Kontakt: Aleksandar  Stojanović - 0646106312

as2408951@gmail.com


Apartman K-21

Apartman K-21 je površine 31m2, kategorisan sa 4 zvezdice i registrovan za 4 osobe. Poseduje francuski ležaj, ležaj na razvlačenje, sklopivi krevetac za bebe, garderobne ormane, sef za čuvanje...