Apartmani Nikodijević  u Sokobanji nude udoban smeštaj i idilično mesto za odmor u prirodi. Smešteni su u porodičnoj kući i opremljeni su sa svim potrebnim sadržajima za udoban boravak. Svi apartmani imaju centralno grejanje, sopstvenu kuhinju, kablovsku TV, besplatan internet i terasu sa pogledom na prirodu. Parking mesto je obezbeđeno, a lokacija je pogodna za istraživanje prirode i uživanje u lokalnim sadržajima. Gosti su vrlo zadovoljni nivoom usluge i udobnosti smeštaja. Za rezervaciju kontaktirajte apartmane putem telefona.

Kontakt: 062 10 56 001 * 063 445 274 *  018 833 781

 


Apartman Plava Laguna

Apartman Plava Laguna se nalazi u centru Sokobanje u novoj stambenoj zgradi na visokom prizemlju i potpuno je NOV! Apartman je veličine 36m2 i pogodan je za porodicu koja želi kvalitetan i komforan...

Apartman SOKO LUX

Apartman SOKO LUX se nalazi u prizemlju porodične kuće Nikodijević i veličine je 48m2 i terasa od 20m2 sa ljuljaškom i garniturom za sedenje. Apartman poseduje centralno grejanje.

Apartman Andjela / KLIMA

Apartman Andjela se nalazi na drugom spratu porodične kuće Nikodijević u ulici Nikole Pašića 46 i od centra Sokobanje je udaljen oko stotinak metara. Apartman Andjela je KLIMATIZOVAN.