eBooking.rs


Konačište “Sunce”, se nalazi na 500 metara (10 minuta laganog hoda) od Kraljevog trga, između naselja Sloboda i Titove vile. Raspolažemo sa 120 ležaja, raspoređenih u 26 soba i 7 apartmana. U ponudi su dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne sobe, kao i petokrevetni apartmani. Sve smeštajne jedinice poseduju kupatila sa tuš kabinom, LCD televizor, uz besplatnu kablovsku televiziju i WiFi internet. Gostima je na raspolaganju restoran i kafe bar na trećem spratu sa širokim pogledom na zlatiborske vrhove, kao i lobi bar u prizemlju. Svim našim gostima, obezbeđen je besplatan parking, 24 časa pod video nadzorom.Zašto Zlatibor? … zato što Zlatibor uvek može da pruži više nego što od njega očekujemo… zato što očara i začara... i uvek se vraćate. I to bez granice u godinama… poseban je, nepredvidiv i zadivljujuće lep... Zašto mi? Zašto da izaberete smeštaj u KONAČIŠTU SUNCE? Da bi odgovorili na ovo pitanje treba da sami sebe hvalimo, a to ne želimo. Samo ćemo Vam reći – Konačište, jer naglasak stavljamo na smeštaj koji odiše tradicijom, kvalitetom i domaćinskom atmosferom, - Sunce, jer je smeštaj na padini okupanoj Suncem, koja je, kao ostrvo, okružen borovom šumom. Smeštaj, koji se nalazi desetak minuta lagane šetnje od strogog centra Zlatibora, omogućava da se zadovolji trenutna najbolja preporuka za boravak i smeštaj na Zlatiboru – dovoljno blizu i dovoljno daleko. Obezbeđen je smeštaj u sobama, porodičnim sobama i smeštaj u dvosobnim apartmanima. U restoranu na trećem spratu, u kojem se služi prava, ukusna i domaća hrana, uživaće te u pogledu na obronke Čigote. Kada poželite da popijete piće možete uživati u intimnoj atmosferi našeg Lobby bara koji se nalazi u prizemlju objekta. Detalje ćete otkriti prilikom prve posete. Naša najveća satisfakcija i potvrda kvaliteta smeštaja i usluge će biti kad nam ponovo dođete... A i ako Vi budete pričali o nama... da ne moramo mi. Konačište „Sunce“ Vam nudi sve što je potrebno za savršen odmor. Naš objekat se nalazi u mirnom i tihom delu naselja Sloboda, okružen borovom šumom, u neposrednoj blizini Titove vile. Nedaleko od centra Zlatibora, oko 500 metara udaljen od jezera i Kraljevog trga, sasvim dovoljno sakriven od guzve i buke, tako da možete u potpunosti uživati u miru i tišini naše najlepše planine. Prilagođavamo se željama naših gostiju, pa Vam, kao dodatne usluge, nudimo sve vrste masaža, boravak u avantura parku, vožnju kvadova, paraglajding, paintball kao i posete najatraktivnijim turističkim destinacijama u našoj okolini. Pozovite nas, i birajte odmor kakav Vi želite. Dobrodošli!

KONAČIŠTE SUNCE nalazi se na lepoj i mirnoj lokaciji, u naselju Sloboda (izmedju vrtića i Titove vile), gde imate neophodan mir, a ujedno je blizu centra, deset minuta lagane šetnje do jezera… Samu unutrašnjost čine široki hodnici, prostrane sunčane sobe, apartmani i na trećem spratu restoran sa domaćom kuhinjom sa prelepim pogledom na Čigotu.

 

Lako je nabrojati koju uslugu pružamo (noćenje, noćenje sa doručkom, polupansion ili pun pansion). Ono što mi hoćemo da Vam kažemo je da su sa nama sve usluge na raspolaganju od večernjeg druženja uz laganu muziku, kasnog doručka ili na primer dobra kolektivna žurka sa sve karaokama i animatorom. Budite samo slobodni da nas kontaktirate i da budemo zajedno kreativni…

Čekamo Vas poziv…