Godine 2017. će se vaučeri deliti za naše banje – Sokobanju, Vrnjačku Banju, Nišku Banju, Lukovsku Banju...ali i vaučeri za odmor na planinama – Zlatibor, Kopaonik, Staru planinu, Taru

Turistička mesta u Srbiji ovu sezonu su završila uspešno, pošto je 46000 vaučera koje deli Ministarstvo turizma i trgovine podeljeno 3 meseca pre kraja godine.
Sledeće godine će takođe biti subvencionisan odmor u Srbiji od strane ministarstva, pa se očekuje još bolja sezona. Godine 2017. će se vaučeri deliti za naše banje – Sokobanja, Vrnjačku Banja, Niška Banja, Lukovska Banja...ali i vaučeri za odmor na planinama – Zlatibor, Kopaonik, Staru planinu, Taru itd.
Naša preporuka za odmor je naravno, Sokobanja.

Čist vazduh, lekovite vode i predivna priroda, tri su jaka razloga zbog kojih bi trebalo posetiti baš ovu banju. Akva park, spa centar, seoski turizam, bogat turistički programi prateće manifestacije samo su deo ponude koju Soko Banja pruža.
Mnogo restorana, kafana, klubova i kafića pružaju mogućnost da kvalitetno ispunite svo svoje vreme u Sokobanji.
Smeštaj ovde je raznovrstan. Hoteli, vile, apartmani, studia i sobe su sređivani po najnovijim standardima i za svačiji džep.
Sokobanja je jedna od najposećenijih i najjeftinijih turističkih destinacija u Srbiji, a sudeći po interesovanju za zimovanje i letovanje 2017., tako će i ostati. Dobrodošli!