Planinska kuća Tipi Tara je zasebna vikendica locirana u srcu Nacionalnog parka Tara, izmedju Mitrovca i Kaludjerskih Bara. U prizemlju kuće su dnevni boravak, kupatilo, kuhinja i velika terasa, a na spratu su kreveti za tri osobe i mali balkon. Televizijski program sadrži pedesetak osnovnih satelitskih TV kanala. Naš mobilni WiFi vam pruža bežičnu internet vezu u celom objektu, a tokom boravka kod nas možete ga nositi sa sobom i koristiti bilo gde da krenete. U kuhinji se nalaze šporet sa rernom, frižider, posudje i sve kuhinjske potrepštine. Tu je i mašina za pranje veša, stalak za sušenje veša, pegla i daska za peglanje, koji mogu biti korisni za duže odmore. Kuća je opremljena sistemom električnog etažnog grejanja. Takodje tu je i kaminska peć na drva, dakle bez brige oko prohladnih noći u planini.

Kućni ljubimci nisu dobrodošli, hvala vam na razumevanju.


Vikendica je svega nekoliko stotina metara udaljena od prelepog vidikovca Osluša. Pored brojnih atrakcija, vidikovaca i šetnih staza kroz šume planine Tare, na manje od sat vremena vožnje su i Mokra Gora, Zlatibor i Bajina Bašta. Potrudićemo se da vaš boravak kod nas bude prijatan i da vam ostane u lepom sećanju. Pre vašeg dolaska možemo dogovoriti mesto susreta i dopratiti vas do vikendice. Tokom vašeg boravka kod nas možemo vam pomoći da upoznate okolinu i isplanirate vaše izlete.

Srdačno vas pozivamo da budete naši gosti u Planinskoj kući Tipi Tara.

Cene smeštaja po jednom noćenju do tri osobe:
    4800 dinara do 6 noćenja.
    4200 dinara za 7 ili više noćenja.

Za informacije i rezervacije kontaktirajte
    telefon: +381-64-4957216
    email:    rsrv.tipi@gmail.com


Smeštaj u kući Tipi tara

U prizemlju kuće Tipi tara su dnevni boravak, kupatilo, kuhinja i velika terasa, a na spratu su kreveti za tri osobe i mali balkon. Televizijski program sadrži pedesetak osnovnih satelitskih TV...