Vila STEVIĆ na Srebrnom jezeru je idealna destinacija za sve one koji žele da provedu vreme u prirodi, a da sebi ne uskrate komfor visoke kategorije.
Vila Stević je počela sa radom 2002. godine. Raspolaže sa 12 dvokrevetnih i 5 trokrevetnih soba. Svaka soba poseduje tv, klima uređaj, mini bar, fen, a u zimskom periodu i podno grejanje. Vila je na vrlo atraktivnoj lokaciji, na svega stotinak metera od jezera. U neposrednoj blizini se nalaze kafići i restorani. Parking za goste Vile je obezbeđen.
Nedavno je u okviru Vile otvoren i Spa centar, što će vaš odmor učiniti još lepšim – kao iz snova.
Vila Stević je idealno mesto za diskretan romantični vikend, poslovni sastanak ili seminar, kao i za idiličan porodični odmor.
Najbolja potvrda kvaliteta usluga su naši stalni gosti, koji svake godine posećuju Srebrno jezero i Vilu Stević.
Srebrno jezero je veštačko jezero, nastalo pregrađivanjem rukavca Dunava kod Velikog Gradišta. Dugačko je 14km, a prosečne širine oko 300m. Bogato je ribom, pa baš zato predstavlja pravo mesto za strasne ribolovce.
Veliko Gradište je gradić zelenila i voda. Dunav, Pek i Srebrno jezero čine ovaj prirodni prostor atraktivnim za turiste, sportiste i ribolovce. Gradić je na 3km od Srebrnog jezera, povezan šetnom stazom. Srebrno jezero je udaljeno od Beograda oko 120km što takođe predstavlja pogodnost za goste – ljubitelje prirode, sportiste i rekreativce.
DOBRO DOŠLI!
Kontakt:
Tel. +381 63 7721 001
Tel. +381 64 4 500 600
e-mail: office@vilastevic.com
www.vilastevic.com