Našim gostima koji koriste vaučere Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija omogućili smo posebne cene za boravak u našem odmaralištu Podrinje:

- 1. Boravak na II, III i IV spratu u sobama ½ I 1/3 za jedan vaučer od 5000 dinara omogućavamo Vam 7 noćenja uz doplatu za  boravišnu taksu 60 dinara i osiguranje 10 dinara po danu.

Ističemo da sobe na II, III i IV spratu poseduju kupatilo,  nisu generalno sređene ali su čiste i uredne a higijena se svakodnevno besprekorno održava.

- 2. Boravak na I spratu u sobama ½ I 1/3, koji je generalno sređen,  za jedan vaučer od 5000 dinara omogućavamo Vam 5 noćenja uz doplatu za  boravišnu taksu 60 dinara i osiguranje 10 dinara po danu.

Omogućavamo Vam besplatno korišćenje bazena koji je na našem I spratu.

Odmaralište Podrinje radi u sklopu etno sela Sunčana Reka u kojem takođe možete iskoristiti vaučere Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

U etno selu Sunčana Reka u sobama 1/2, 1/3 i 1/4 za jedan vaučer od 5000 dinara omogućavamo Vam 5 noćenja uz doplatu za  boravišnu taksu 60 dinara i osiguranje 10 dinara po danu.

S ponosom možemo reći da smo od uvođenja vaučera Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija jedni od najposećenijih u Republici Srbiji.