U centru najlepšeg banjskog parka Srbije, okružen mirisom lipe i rascvetalih ruža, ugledni banjski domaćin, odmaralište "Podrinje", više od jednog veka dočekuje svoje goste.  

Kontakt: Odmaralište "Podrinje" 015/818 245

U najtraženijem objektu Banje Koviljače - odmaralištu "Podrinje" - u proleće uživaju učesnici mnogobrojnih skupova, kongresa, simpozijuma, radničko - sportskih igara, a u vreme letnjih dana je idealno mesto za porodični odmor obogaćen raznovrsnim kulturno - zabavnim programom, kupanjem na bazenu, izletima, sadržajima "Sunčane Reke" (tereni za mali i veliki fudbal, košarku, tenis, odbojku na pesku, badminton, jahanje, vožnja fijakerom, čamcem i kvadovima, kupanje na "Šotrinoj plaži", streličarstvo...) a po potrebi i lečenjem u Specijalnoj bolnici Banje Koviljače koja se nalazi na 200 metara od odmarališta.

Topli jesenji dani privlače učesnike novih kongresa, festivala, prezentacija, eskurzija...

Za novogodišnje termine se uvek traži mesto više.

Kralj Petar I Karađorđević, omiljena ličnost u narodu, stizao je u Koviljaču vozom, šetao prelepim parkom i spavao u hotelu "Podrinje".

U blizini našeg odmarališta postoji i kupatilo kralja Petra kao i česma kraljice Jelene.

Prilikom renoviranja 1982. godine kompletna fasada hotela iz 1910. je sačuvana.

Vaučeri Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija

Poštovani,

Našim gostima koji borave u grupama većim od 20 osoba, a koriste vaučere Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija omogućili smo posebne cene za boravak u našem odmaralištu Podrinje:

- Boravak na II, III i IV spratu u sobama 1/2 i 1/3 za jedan vaučer od 5000 dinara i 1000 dinara doplate omogućavamo Vam 7 noćenja sa doruckom. Boravisnu taksu u iznosu od 60 dinara i osiguranje u iznosu od 10 dinara po danu dodatno se doplacuju.

Ističemo da sobe na II, III i IV spratu poseduju kupatilo, nisu generalno sređene ali su čiste i uredne a higijena se svakodnevno besprekorno održava.

Grupama organizujemo prevoz do Banje Koviljače i nazad u dogovoru sa ovlašćenim prevoznikom.

Za grupe obezbeđujemo muzički program od najmanje 4 večeri tokom sedmice, kao i izlete sa ovlašćenim turističkim agencijama i prevoznikom do: Tršića, Tronoše, etno selo Sunčana Reka, Zvorničkog jezera (vožnja brodićem i splavom), etno sela Stanišić, Soko grada i Andrić grada.

Isto tako omogućavamo Vam besplatno korišćenje bazena koji je na našem I spratu, kao i jedan gratis na 30 osoba.

Odmaralište Podrinje radi u sklopu etno sela Sunčana Reka koje se nalazi na 5 minuta vožnje od odmarališta tako da Vam omogućavamo besplatne usluge etno sela Sunčana Reka i to:
1. Košarka
2. Odbojka
3. Mali fudbal
4. Jednu vožnju fijakerom
5. Vežbalište u prirodi
6. Kupanje na Šotrinoj plaži
7. Obilazak hrama "Sretenja Gospodnjeg", seoceta "K'o nekad" i mesta gde je počeo I svetski rat.
S ponosom možemo reći da smo od uvođenja vaučera Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija jedni od najposećenijih u Republici Srbiji.

Vaučeri Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija - ponuda za pojedince

Našim gostima koji koriste vaučere Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija omogućili smo posebne cene za boravak u našem odmaralištu Podrinje:

- 1. Boravak na II, III i IV spratu u sobama ½ I 1/3 za jedan vaučer od 5000 dinara omogućavamo Vam 7 noćenja uz doplatu za  boravišnu taksu 60 dinara i osiguranje 10 dinara po danu.

Ističemo da sobe na II, III i IV spratu poseduju kupatilo,  nisu generalno sređene ali su čiste i uredne a higijena se svakodnevno besprekorno održava.

- 2. Boravak na I spratu u sobama ½ I 1/3, koji je generalno sređen,  za jedan vaučer od 5000 dinara omogućavamo Vam 5 noćenja uz doplatu za  boravišnu taksu 60 dinara i osiguranje 10 dinara po danu.

Omogućavamo Vam besplatno korišćenje bazena koji je na našem I spratu.

Odmaralište Podrinje radi u sklopu etno sela Sunčana Reka u kojem takođe možete iskoristiti vaučere Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

U etno selu Sunčana Reka u sobama 1/2, 1/3 i 1/4 za jedan vaučer od 5000 dinara omogućavamo Vam 5 noćenja uz doplatu za  boravišnu taksu 60 dinara i osiguranje 10 dinara po danu.

S ponosom možemo reći da smo od uvođenja vaučera Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija jedni od najposećenijih u Republici Srbiji.


O nama

Našim gostima koji koriste vaučere Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija omogućili smo posebne cene za boravak u našem odmaralištu Podrinje:- 1. Boravak na II, III i IV spratu u...